Műanyag ablakok és alumínium ablakok | Inter-Okno

Műanyag ablakok és alumínium ablakok | Inter-Okno

Ablakprofiljaink széles kínálatában biztosan megtalálja választását. Ablakainkat és ajtóinkat csúcsminőségű alumínium és műanyag profilokból kínáljuk.

Az ablakok kiválasztásánál szívesen nyújtunk tanácsadást, és Önnel közösen igyekszünk megtalálni a legmegfelelőbb megoldást. Az összes általunk kínált termék kiváló minőségű profilrendszereken alapul.

Műanyag ablakok

Attraktív ár

 
Široký výber plastových profilov

Modernek. Elegánsak. Energiatakarékos ablakok attraktív árakon.

A műanyag ablakok a színes dekorok széles választékának és a minőségi technikai megoldásoknak köszönhetően a legigényesebb ügyfél elvárásait is kielégítik. A műanyag ablakok egyes modelljei passzív- és alacsony energiaigényű házakban is alkalmazhatók, ahol hozzájárulnak ahhoz, hogy komfortos lakást biztosítsanak elfogadható áron.

  Tovább >>>

Alumínium ablakok

Elegancia és minőség

 
Okenný sytém pre rôznorodé potreby používateľov.

Alumínium ablakok kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal, ablakrendszer sokrétű alkalmazásra. A szekciók felépítése az energiatakarékossági követelményekkel összhangban három kivitelben készül: ST, SI és AERO. Az aerogél felhasználásával készült alumínium ablak-ajtó-rendszer - kiváló szigetelő tulajdonságok. Kitűnik nagy stabilitású profiljaival, különösen nagyméretű konstrukciós megoldásoknál. Modern és minőségi ablakok az új lakásba. Az alumínium mint az ablakszerkezetek alapanyaga könnyű és stabil.

  Tovább >>>

Profildekorok

Fa dekorok – színes ablakok

 
Nekonečné farby profilov

A színes kivitelben készült ablakok napjainkban nagyon divatosak. A színes profilok gyártására szolgáló innovatív technológiánk csúcsminőséget, színtartást és az időjárási hatásoknak való ellenállást biztosít. Profiljaink színskálája két részre - az alapáras és a feláras színekre oszlik.

  Tovább >>>

Szigetelőüveg

Üvegezések

 
Kvalitné sklá od svetoznámej firmy PILKINGTON.

Kínálatunkban 24 mm-től 54 mm-ig terjedő vastagságú üvegcsomagok érhetők el, az ablakokat kétrétegű üveggel (egy argonnal töltött légrés ) vagy háromrétegű üveggel (két argonnal töltött légrés)szállítjuk. A szabály az, hogy minél szélesebb a két vagy három üvegréteg közti légrés, annál jobb a hő- és hangszigetelés. Ablakainkban az alapvető üvegvastagság 4 mm, az ügyfél igényei szerint viszont akár 8 mm-ig is szélesíthető. Ez megfelel a biztonsági üvegnek.

  Tovább >>>

Ablakvasalat

Kinyitjuk otthonát

 
Kovanie, ktoré otvára Vaše okná.

A ROTO-NT vasalat a legjobb választás. Biztonságos billentést, nyitást és zárást biztosít. Az ablak teret és légkört nyit, és ezáltal a magánszféra kristálytiszta közvetítője. Ennek során nem csak kifogástalanul kell működnie, de egyúttal szép kialakításúnak is kell lennie, hiszen jelentős szerepet játszik a belső terek harmóniájában. Nem vásárolunk gyakran ablakot, ezért kivitelezési minősége rendkívül fontos szerepet játszik.

  Tovább >>>

Ablakkilincsek

Biztonságos ablak

 
Kľučky sú elegantným doplnkom okenných výplní.

Kapcsolat Ön és az ablak között.

A kilincsek az ablaküvegek elegáns kiegészítőit jelentik. Kilincseink minőségi anyagokból készülnek és biztosítják a vasalat tökéletes használhatóságát.

  Tovább >>>