Ablakvasalat

Ablakvasalat

A vasalat, mely nyitja ablakait.

ROTO-NT

A ROTO-NT vasalat a legjobb választás. Biztonságos billentést, nyitást és zárást biztosít. Az ablak teret és légkört nyit, és ezáltal a magánszféra kristálytiszta közvetítője. Ennek során nem csak kifogástalanul kell működnie, de egyúttal szép kialakításúnak is kell lennie, hiszen jelentős szerepet játszik a belső terek harmóniájában. Nem vásárolunk gyakran ablakot, ezért kivitelezési minősége rendkívül fontos szerepet játszik. Manapság az ablakok jóval többet nyújtanak az egyszerű nyitásnál - a házat biztonságosabbá és kellemesebbé teszik, és nem utolsósorban hozzájárulnak az energiaköltségek csökkentéséhez. A ROTO-NT minőségi nyitható-billenthető ablakokhoz való, hosszú éves tapasztalatok alapján kifejlesztett vasalatrendszer, mely nagy hangsúlyt helyez a biztonságra, a komfortos használatra, kialakításra és a hosszú élettartamra. A vasalatok beszerelésének automatizálása egyszerűsíti az ablakok gyártását, a vasalatok moduláris felépítésének köszönhetően pedig az ablakok felszereltsége könnyen módosítható a piaci igényeknek megfelelően. A széles termékskálának és a számos kiegészítőnek köszönhetően különböző specifikus helyiségekbe is készíthetőek ablakok és ajtók. Mindezt pedig kompromisszumok nélkül, pl. biztonsági ablak a gyerekszobába, szabályozható szellőztetést lehetővé tevő hálószobaablak, vagy rejtett sarokvasakkal szerelt nappali ablak, mindezek már komplexebb kialakítást igényelnek. Tekintse meg a ROTO-NT vasalatok katalógusát és a ROTO-NT vasalatok tanúsítványát.

• Alapvető biztosítás: Nagyon nehezen hozzáférhető ablakok esetében elég az alapvető biztonság.  

• WK1 ellenállósági osztály: Nehezen hozzáférhető ablakokhoz. Alapvédelem az ablakok nyers erővel való betörése, pl. berúgása, átvágása vagy könyökkel való betörése (túlnyomórészt vandalizmus), beépített védelemmel egyszerű feszítővasak használata ellen.  

• WK2 ellenállósági osztály: Könnyen hozzáférhető ablakokhoz. A védelem úgy biztosított, hogy egyszerű eszközökkel való betörési kísérlet (pl. csavarhúzó, fogó) esetén az ablak bezárul és blokkolódik kifeszítés ellen.  

• WK3 ellenállósági osztály: Nagyon könnyen hozzáférhető ablakokhoz. Kiegészítő védelem második csavarhúzó és feszítővas használata ellen.

Triedy zabezpečení

 

 

Kilincsek

Kapcsolat Ön és az ablak között 

A kilincsek az ablaküvegek elegáns kiegészítőit jelentik. Kilincseink minőségi anyagokból készülnek és biztosítják a vasalat tökéletes használhatóságát.