Hitelességi tanúsítvány

Hitelességi tanúsítvány

Certifikát dôveryhodnosti
Certifikát dôveryhodnosti

A legsikeresebb vállalkozások rendelkeznek az EU hitelességi tanúsítványával. A tanusítvány pontozási rendszere változók egész sorozatán alapul, és statisztikai és matematikai módszerekkel alakítják ki. A rendszer megmondja, mekkora a valószínűsége annak, hogy a vállalkozás csődbe jut. Szlovákiában a vállalkozások mindössze 6,5%-a képes rá, hogy megszerezze ezt a tanúsítványt.

Ahhoz, hogy a vállalkozás részt vegyen ebben a minősítési rendszerben, teljesítenie kell a minősítéshez szükséges alapvető követelményeket. Cégünk a bemeneti feltételek teljesítése alapján átment az értékelésen és megszerezte az "A" típusú tanúsítványt.

A megszerzett "A" típusú tanúsítványnak köszönhetően cégünk a stabil, komoly és megbízható vállalkozásokhoz tartozik, melyek teljesítik minden kötelezettségüket az állammal szemben. A médiatámogatást a Hospodárske noviny lap biztosítja. A projektről további információk a lap weboldalán, valamint további médiumokban is elérhetők (pl. a TA3 televízióban).

Az EU hitelességi tanúsítványa azt jelenti, hogy az INTER-OKNO s.r.o. céggel kereskedni biztonságos!

A tanúsítványt Martin Bruncko állította ki. Ki is ő? A legnevesebb hazai gazdasági szakemberek közé tartozik. A Stanford és Hardvard egyetemeken tanult, majd az OECD alkalmazásában állt. Ezt követően a Világbank részére végzett tanácsadást, később pedig az ENSZ Közgyűlése elnökének volt a tanácsadója. 2013 októberéig Bruncko úr a Világgazdasági Fórum európai igazgatójaként működött. Jelenleg saját startupja beindításán dolgozik Londonban.

A cikk a Hospodárske noviny 249. számában, a 2013. dec. 30-i kiadásban található.

Közzétéve más médiumokban, pl. a TA3 televízióban is.